Compressor 12V

De compressor 12V is ideaal voor het oppompen van banden.

De compressor 12Vkanzowel voor de auto als voor de caravan, de vrachtwagen, de fiets etc. worden gebruikt. Er worden vaak adapters bij geleverd waardoor u de compressor 12V ook kunt gebruiken voor luchtbedden, ballen etc.

De compressor 12V zorgt voor meer gemak omdat hij klein is en er niet veel onderhoud nodig is. De compressor 12V is daar bij ook draagbaar en sommige zijn als gemakkelijk op te laden door een aansluiting in de sigarettenaansteker van de auto, ideaal dus voor onderweg.

 De compressor 12V werkt hetzelfde als de grote lucht compressor.

De compressor 12V zuigt ook de omgevingslucht aan en perst die vervolgens samen. Bij de compressor 12V wordt de perslucht vaak direct afgegeven in plaats van in een ketel te worden opgeslagen. Het echte verschil zit hem in de druk van de perslucht. Die is bij een compressor 12V natuurlijk een stuk lager dan bij een grote lucht compressor. U kunt dan ook niet dezelfde dingen doen met een compressor 12V als met een grote lucht compressor.

Uw autobanden oppompen wanneer u dit wilt, zonder te moeten wachten tot er een benzinepomp in zicht is? Niet meer eindeloos moeten blazen voor een luchtbed? Neem dan een compressor 12V in huis. Die geeft u meer gemak en de prijzen zijn niet duur.